tiistai 12. tammikuuta 2010

Jacques Cousteau -pipo

Ilmoittauduin pääasioihin suurin suunnitelmin, mutta enpä ole tainnut käydä edes esittäytymässä. Nyt voisi ensimmäisen valmistuneen myötä olla sen aika. Eli, olen aura, neulova teologi Espoosta. Olen neulonut koko ikäni, mummi opetti jo ennen koulun alkua, mutta pahasti harrastus lähti niin sanotusti lapasesta muutettuani "pois kotoa" (paitsi, ettei siinä mitään pois kotoa muuteta, vaan omaan kotiin), kun kukaan ei enää ollut siivoamassa neuleitani sohvalta.


Tämä Cousteau-pipon saa isäni, joka valitti, että pipot kutittavat. Lankana Novita luxus Cloud, puikot 4 mm, eikä pitäisi kutittaa.

Ja mitä niihin suuriin suunnitelmiin tulee. Tämän pipon lisäksi ajattelin neuloa vauvan myssyn serkun ensi kuussa syntyvälle vauvalle (tämä onkin jo viimeistelyä vailla) ja itselleni paksun pipon (lanka ja ohje on, mutta puikot hukassa). Pikkusiskon poikakaveri pyysi pipoa jo viime keväänä, mutta vähän epäilen, ettei tämä tule neulotuksi vieläkään, koska heidän (siis siskon ja poikakaverin) piti hommata lanka, mutta mitään ei ole tapahtunut. Äiti ja sisko myös ihastuivat yhteen pipooni, mutta voisi olla, etteivät he saa samanlaisia, koska minulla ei ole sopivaa lankaa. Mutta jos siis kolme saisin aikaiseksi, olisin tyytyväinen ja loput ovat plussaa.

Ei kommentteja: