maanantai 26. tammikuuta 2009

Monta pipoa
on valmistunut tämän hiljaisuuteni aikana, kun en ole muistanut raportoida.
Kaksi mustaa, yksi kaksipuoleinen ja yksi panta - lasketaanko pannat mukaan?
Kaikki seiskaveikasta, mistäpä muusta.
Kaksipuoleiseen olin valitsevinani väreiksi sinisen ja tummanharmaan, mutta kyllä se on sittenkin havunvihreä, ei siitä mihinkään pääse. Niin se keinovalo johtaa harhaan...
Pannan tein huvikseni, tarkistaaksein, että vieläkö osaan ja miten se palmikko taas tehtiinkään. Mustia tuli kaksi kappaletta, kun ekasta tuli turhan pitkä ja hassun mallinen, mutta en viinyt purkaakaan. Menköön hyväntekeväisyyspiikkiin.
Kaksipuoleista piti ruveta tekemään, kun halusin muistutella tuota kaksinkertaisen neuleen tekemistä. Sellainen on kyllä fiksumpaa tehdä niin, että väri vaihtuu vuorotellen eri puolilla, tuollainen yksivärinen on ältsin hidasta tehdä ja sitä turhautuu, että eiks tekis nopeemmin kaksi erikseen - tosiaan tekis! Tossa kun sisemmän joutuu tekemään koko ajan nurjaa, niin se on hidasta, ja kun aina joka toinen silmukka pitää nostaa pois tieltä, niin ei mitään järkeä tehdä noin kun mä tein. Että ottakaa opiksi, tää virhe on tehty ja nähty; ei siis näin vaan niinkuin minä sanon. Resori kaksinkertaisella langallal5,5n puikoilla, sileä neule nelosen Clover-bambuilla, eli ne onkin paksummat kuin 4 milliä, mikä selvis sitten kun työ oli jo valmis. Mut ei sillä mitään merkitystä kyl ole, löysempää vain tuli kuin tavallisesti käsialallani.


1 kommentti:

makepeace75 kirjoitti...

Myös pannat lasketaan saldoon -päänlämmikehän sekin on. :o)