lauantai 13. joulukuuta 2008

esittäytyminen

No niin, en minäkään sitten tuolla alemmassa kommentissani mitenkään esittäytynyt (eikä mun nimeä vielä löydy tuosta vasemmalta, mutta toivottavasti se sinne vielä ilmestyy), joten täytyy korjata virhe.

Eli kotipesä löytyy täältä: Eikku neuloo ja tammikuussa olisi tarkoitus neuloa pipot ainakin koko perheelle : kolmelle lapselle (joista kaksi jo aikuisia), yhdelle miniälle, miehelle ja itselle. Mallit vielä hakusessa, ainakin yksi Cousteau-pipo syntynee ja itse haluaisin sellaisen korvalappumallin. Täytyy jouluvapailla surffailla ja etsiä malleja valmiiksi!

perjantai 12. joulukuuta 2008

Anni esittäytyy: Moi!

Minäkin tunkeuduin jo aikaa sitten mukaan tähän pääasiahommaan, esittäytyminen on vaan jäänyt :)
Eli pipomaakariksi itsensä laskee Anni ja koti löytyy osoitteesta http://hokkapokka.vuodatus.net/

Tarkoitus olisi saada aikaiseksi monenlaisia pipoja omiin ja muiden tarpeisiin ja kovasti on peukut ja varpaat pystyssä ettei into tehdä niitä tyssäisi siihen että on sen aika (kuten sukkasadon ja lapaskuun kohdalla) :lol:

Esittäytyminen

Aurorakin täällä on valmiina pipokuuhun! Vaikkei nimeni vielä ilmeisesti luekaan tuolla vasemmalla... ;) Tavoitteeni on vielä epäselvä mutta pari mallia omaan päähän olisi jo suunnitteilla.

Blogini löytyy osoitteesta http://vihervilla.blogspot.com.

torstai 11. joulukuuta 2008

Johanna ilmoittautuu mukaan :)

Heips, JohannaV tai JohannaS tai miten vaan ;) Tai vaikka ihan pelkkä Johanna täällä ilmoittautuu tammikuun pipotteluun mukaan...

Kutsu tuli jo aika päiviä sitten, mutta vasta nyt ehdin tänne... Joulun alla kun on niin kovasti kiireitä ;)

Blogini Johannan väkerrykset löytyy täältä.

Kiva kun Ixu laitat tämän myssykuun pystyyn!

maanantai 8. joulukuuta 2008

Dodiih!

Kutsu tuli jo muutama päivä sitten, mutta eihän näin joulun alla mitään ehdi. Kunhan tämä touhu tästä hellittää, yritän ryhtyä ajattelemaan piposti, vaikka tapaan niitä kovin vähän neuloa. :o) Nyt olisi kuitenkin suunnitelmissa testata Villapeikon ihana Mesi-pipo, langatkin ovat olleet hankittuna jo pari kuukautta. Alkuperäinen tarkoitus oli kyllä tikutella Mesi äiteelle joululahjaksi, mutta enpä tosiaankaan taida ehtiä.

Pipostelemisiin!