perjantai 28. tammikuuta 2011

Pale Rose

Sytomyssyksi ajattelin tarjota tätä Pale Rose -mallilla neulottua puuvillaista myssyä, johon löytyy ilmaisohje Ravelryn kautta.

Silmukoita 117, puikko 2,5 mm ja lankaa noin 50 g, lopputuloksena noin M-kokoinen pipo. Sen verran jäi ohje kaivelemaan, että toinenkin on jo puikoilla, tosin hieman erilaisin kavennuksin. (Ja kyllä, siinä on arviolta 300 nyppyä neulottuna, ohje on myös nypyttömään versioon.)

maanantai 24. tammikuuta 2011

Emmää oo muistanu


Hohhoi. En ollenkaan meinannut muistaa, että nyt tammikuussa saa näyttää yhteisblogissa mitä päihin on tehty. Kaksi olisi valmiina, molemmat isoja ja leveitä.

Mustapunainen on MirreVirren hattu. 100 % nimetöntä villalankaa 105 g ja viitosen pyörö. Ohjetta pitempi pipo. (Kuopus olisi halunnut vielä pitemmän. Ehkä vielä joskus onnistun.)


Vihreäturkoosi on Vilman Slouchy Hedda (ravlink) Sandnesgarnin Alfaa 155 g. Ihan pilkulleen tein ohjeen mukaan ja hauskaa oli. Tämä tuli omaan käyttöön. Haluan joskus vielä tehdä ohuemmasta langasta uudenkin Heddan, malli oli koukuttava. Vaikken isommin nypyistä tykkää, opettelin ne nyt tekemään ja tähänhän ne kyllä sopii kauniisti.

Voi olla, etten enempää pipottele, mutta vannomatta paras.