lauantai 6. helmikuuta 2010

Arvonta suoritettu

Kaikki nimet lapuillaLaput taiteltu pojan pipoonIida-neiti nostaa yhdenJa siinä lukee:TiiQ voisi laittaa minulle sähköpostiin osoitetiedot, niin lähtevät puuvillalangat kohden uutta kotia :) (ixu at ixun. info)

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Jäi ilmottamatta


Puuttuu laskuista vaan ei sen niin väliä. Sunnuntaina tein vielä kaks sytomyssyä. Samanlaisia kuin aiemmatkin, ja sitten laitoin kaikkiin, niin uusiin kuin vanhoihinkin kukkaset.

Kiitos seurasta.

Arvontaa

Vaikka olo onkin aika hutera vielä, niin selasin tämänvuotiset kirjoitukset läpi ja keräsin listaan kaikki (? jos nimesi puuttuu niin hihkaise kommentteihin) hyväntekeväisyyteen päähineitä tehneiden nimet. Ja lista näyttää tältä:

TiiQ
Neili
Oranssi
Pia
Päivikki

Arvonta suoritetaan varmaankin huomenna torstaina ja ajattelin että palkintona voisi olla vaikka kolme kerää sinistä Mandarin Petit -lankaa, niin voi vaikka sytomyssyjä tehdä enemmänkin (tai kesäksi jotakin kivaa)

tiistai 2. helmikuuta 2010

Viimeinen raportti

Räkätauti on kaatanut minut sohvalle puolikoomaan, mutta raahauduin nyt kuitenkin laskemaan valmistuneet kuten lupasin. Arvontaa kyllä joudutte odottamaan muutaman päivän että tokenen.

Tässäpä viimeisen viikon saldo (sulkeissa aiemmilta viikoilta kerätyt)


9 (11) kpl pipoja
0 (2) kpl läpällisiä päähineitä
9 (20) kpl sytomyssyä
1 (4) kpl vauvanmyssy

Tällä viikolla siis valmistui 19 päähinettä ja kaikkineen olemme saaneet tehdyksi 56 päänlämmikettä.

56 jaettuna osallistujilla = 4,3 pipoa/osallistuja, eli pipo viikossa per osallistuja vaikka itse en todellakaan saanut tehtyä kuin kaksi. Muut olivat ahkerampia :)

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Eka pipo

Kuukausi on ollut kiireinen ja ehdinkin aloittamaan pipoa vasta 25. päivä. Ehti kuitenkin valmistua.

Kuvitelkaa pipo Novita Pop Plussasta eli 50 silmukalla neulottu n. 52 cm pitkä pötkö, joka on takasaumasta virkattu yhteen ja ylhäältä kiristetty kiinni (kuvaa ei vielä ole).

Valmistuneita

Nyt täytyy kertoa valmistuneista pipoista kuvatta, kun en ehdi kuvaamaan. Yhden pipon ehdinkin täällä muistaakseni jo esitellä, mutta muut ovat tyystin esittelemättä, vaikka yksi on ollut jo käytössäkin. Lisään tähän kuvia, jos joskus tapaan kamerani valoisaan aikaan.

Itselleni virkkasin paksun pipon ihan vain ylhäältä alas ja loppuun pieni lieri. Lankana oli Shibuiknitsin High Wool Alpaca ruskeana ja menekki 120 grammaa. Edelleen itselleni neuloin Odessan maissilangasta, tämänkin ruskeana, mutta tähän meni vain kerä (50 grammaa). Serkkuni saa vauvan ja pienelle neuloin setin, johon kuuluu siksakmyssy.

Suurista suunnitelmistani ehdin siis toteuttaa neljä pipoa, kuviakin saatte toivottavasti.

Loppusaldo kerätään tiistaina

Eli tiistaihin asti on aikaa raportoida Tammikuun aikana valmistuneet päähineet. Arvontalankoja ei tälläkään kertaa tainnut tulla muilta kuin minulta, joten arvon hyväntekeväisyyteen tehneiden kesken jonkin lankakerän tai pari...

Viimeiset


Tein vielä pari Sytomyssyä, kun alkuun kerran pääsin. Knittyn Shedir on alunperin suunniteltu niille, jotka ovat menettäneet hiuksensa syöpähoidoissa. Neuloin sen ihanan pehmeästä KnitPicksin Elegance-langasta.
Sublimen virkkauslankaa jäi vielä yksi kerä, joten virkkasin kolmannen samanlaisen pipon.
Sytomyssyjä voi tehdä huhtikuun loppuun saakka. Miulla on vielä toinen kerä tuota KnitPicksin lankaa, joten neulon vielä yhden pipon.

Kymmenes


Teeteen Alpakkaa neuloin kolmosen pyöröllä. Jacques Custeau -pipo, 100 s. Menekki 35 g.

Pengoin lankalaatikoitani miettien mitä rupeis tekemään. Novitan Siljaa oli useampi kerä, enkä siitä tahdo mitään itselleni, joten sain inspiraation tehdä lisää sytomyssyjä. Niissä puuhissa jatkan kohti helmikuuta, vaikka Pääasiat päättyvät. (Yksi valmistunee tänään, ellei kaksikin.) Innostuin jopa tekemään keltaisesta puuvillasekoitteesta pikku kukkasia aikaisempiin myssyihin, vaikka ensin ajattelin jättää koristeetta.

Kiitos kovasti seurasta. Tehdäänhän päänlämmittimiä jatkossakin, vaikka Pääasiat päättyy.

Ainoa valmistunut pipo aikuiselle


Tammikuu kului sukkelaan. Tässä ainoa aikuiselle valmistunut pipo. Neulottu 7 veljestä langasta. Neuloin tammikuussa kaksi vauvan myssyä osana vauvan neulesettiä, mutta ne jäi kuvaamatta tänne erikseen.