torstai 19. marraskuuta 2009

Uuden Pääasia-Tammikuun alku häämöttää

Se alkaa tämä vuosi olla loppusuoralla. Pääasioita olisi taas tarkoitus tehdä Tammikuussa joten mukaan saa ilmoittautua 20.12. asti. Joulun ja Uudenvuoden välin aion pyhittää perheelle ja Pääasiakutsujen lähetykselle. Joten pistäpä viestiä jos mielit mukaan pääasioiden neulontatempaukseen. Samalla saa vinkata hyväntekeväisyyskeräyksistä joihin päähineitä voisi neuloa. Myös arvontapalkintoja saa lahjoittaa (palkinnon lahjoittaja lähettää suoraan voittajalle arvonnan jälkeen). Arvonta suoritetaan jälleen pienten onnetarten avustuksella.

Jos ilmoittautuneita tulee yli 100 siin tarvitsemme toisen blogin ja sille ehdottomasti apuemännän, jos emännöinti kiinnostaa niin siitäkin saa ilmoittautumisviestissä mainita. Viime kierroksella Makepeace75 toimi apuemona kun minulla oli vähän muitakin rautoja tulessa.

Ilmoittautumisviestiin otsikoksi: Ilmoittautuminen Pääasioihin 2010
Kirjoita viestiin nimimerkkisi jota haluat käyttää ja mahdollinen oman blogisi osoite, lahjoitatko jotakin arvontoihin (kategorian saa itse määritellä), kiinnostaako apuemännöinti, ja jos tiedät jonkin kivan hyväntekeväisyyskohteen niin senkin voisi laittaa jo tähän viestiin.

Kutsut lähetän 20.12. ja 23.12. välisenä aikana ja ilmoittautuminenhan lähetetään osoitteeseen: irina.niemela @ gmail.com (poista välit)