torstai 18. joulukuuta 2008

Heipä hei!

Äiti-puffa täällä ilmoittautuu Pääasioihin. Syksyn mittaan on tullut yhteistempausten mukana neulottua niin ylä- kuin alatassuihinkin lämmikettä, joten kaipa se on pään vuoro. Tosin vino pino päähineitäkin on syntynyt, mutta ei yhtään itselle! Nyt on sopivasti intoa ja mallejakin mietittynä, joten tavoitteena on pari pipoa. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, jostain takavasemmalta singahtaa kuitenkin puoli tusinaa "tilausta" tyyliin mä-tarviin tai mä-haluis...
Omassa blogissani löytyy enemmän höpöttelyä neuleista ja kaikesta muustakin...
Hyvät joulut kaikille ennen kuin päästetään pipot irti!

MP ja lusikka sopassa

Juu, täällä ollaan. :o) Kävinkin jo tuossa jokin aika sitten hiukan lisäilemässä ihmisiä sivupalkin listalle. Eli passissa ollaan, se mikä kyetään. Joululomani pitäisi alkaa huomenna. Pariin viikkoon en katsokaan hammasjuttuihin päin! :D Ensi viikolla on tarkoitus lähteä joulunviettoon Pohjanmaalle, joten ihan koko ajan en ole minäkään palveluksessa, mutta otan läppärin mukaan ja yritän tarkistella tilannetta toisinaan.

Mukavaa joulunodotusta kaikille!

keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Ixu emokin kirjoittelee

Ensiksikin pyydän anteeksi etten ole ollut ihan 100% jaksulla täällä mukana. Mummuni kuoli tuossa hiljattain ja jotenkin surutyö on vienyt voimia. Lisäksi on ollut sen miljoona rautaa tulessa muualle että ei ole ennättänyt, mutta kaipa joulun jälkeen sitä aikaakin jää. Onneksi Makepeace75 lupasi ottaa apuemon hommat hoitaakseen. Iso kiitos! Palailen joulun jälkeen tänne linjoille ja toivon pystyväni olemaan 110% voimin mukana. Ilmoittautumisia varmaan tulee lisää pyhien jälkeen.

sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Miekin olen mukana!

Mie en ole huomannutkaan, että täällä jo esittäydytään. Mie olen siis blogi-nimeltäni Päivikki (joka on kylläkin yksi miun oikeistakin nimistä). Neulonut olen jo lapsesta asti, joskus on ollut muutamia vuosia väliä joko opiskelujen tai Kanadassa asumisen takia. 80-luvun lopussa ei nimittäin meidän kotikaupungista Kanadassa saanut muuta kuin karseita akryylilankoja. Ei oikein inspiroinut. Nyt on sielläkin kunnon villaa myynnissä.

Suunnitelmissa on neuloa tämä huivi ja tämä hattu. Langat ja puikot on valmiina, nyt ei tarvitse muuta kuin odotaa malttamattomana tammikuun ekaa päivää! Toivottavasti kipeä käsi ei estä näitä suunnitelmia.
Blogini on täällä.

Paula alias Susi Esittäytyy

Eli mukana pääasioissa minäkin. Suunnitelmia on pipostelu kuulle vaikka minkä laisia... toivottavasti saan edes jotain toteutettuakin =). Neulomukseni löytyvät täältä http://www.suden.blogit.fi ja jos haluaa vilkaista minun ja koiruuteni touhuja, ne löytyvät täältä http://www.suden.vuodatus.net.
Pipoilemisiin!