lauantai 17. tammikuuta 2009

Vihreä Mario
Varmaan jo viime viikolla pakersin itselleni yhden illan neuleilon, pitkäksi aikaa omaan päähän tarkoitettu. Ei tullut oikein alkuperäistä Mario-myssyä vataava vaan enempi päänmyötäinen, mutta mukava mössykkä. Novitan Luxus Cloudia, olipa mukava lanka. Puikot jo unohtui. Lankaa meni vähän toista kerää, 56 g eli saan kolme kerää (Anttilan alesta) ostettuani vielä lapaset. Kiva lanka.
Sain molemmat päähineeni valmiiksi melkein samaan aikaan. Abby-huivia olin halunnut neuloa jo syksystä lähtien. Kun joululomalla ostin Helsingistä Kiseleffin talosta ihanaa Super Kid lankaa, ryhdyin melkein heti neulomaan. Ohjeessa luki, että huivi olisi helppo neuloa, siitä huolimatta onnistuin neulomaan virheitä virheiden perään. Vaikka lanka oli muuten ihanaa, sen purkaminen oli mahdotonta, koska mohairin karvat tarttuivat tiukasti toisiinsa. No, onneksi virheitä ei huomaa!
Olin jo kauan suunnitellut neulovani Column of Leaves - hatun. Langaksi päätyi Seitsemän veljestä. Olisin oikeastaan halunnut neuloa jostain muusta langasta, mutta kun olen päättänyt, etten osta uutta lankaa, jos varastoista löytyy vähänkin sopivaa - valitettavasti nyt löytyi. No, myssystä tuli kaikesta huolimatta juuri sellainen kuin pitikin eikä ohjettakaan pitänyt muunnella yhtään.

Fanipipoa pukkaa
Päivän värit ovat kirkkaansininen ja keltainen - monessa pipomuodossa! Näitä kolmea on neulottu viime päivinä: ylinnä oma versioni Boutique Knitsin kannessa olevasta hattumallista, sitten Hurricane Hatista ja alimmassa on kolmas neulomani Button-Tab Hat. Ei, meillä ei aiota kannattaa Ruotsia tulevissa lätkän MM-kisoissa, vaan näissä väreissä pelaa NuPS Hockey. Olen lätkä-äiti ja ylpeä siitä!!!! Tuo ylin on omaan käyttööni, muut on tarkoitettu joukkueen muiden äitien käyttöön, ja lisää pukkaa koko ajan...

perjantai 16. tammikuuta 2009

neljäs valmiina


Sain valmiiksi (jos pysyn laskuissa oikein mukana) neljännen piponi tänne. Kuva on surkea, koska meiltä puuttui sopivan kokoinen pää :) . Pipo on SPR:n ohjeen mukaan neulottu ribbipipo, koko 2 v. ja menossa SPR:lle. Nopeahan tuo oli tehdä.

Viikon ainoa!

Tämän viikon saldoni on yksi pipo. Kyseessä Mario-myssy Isoveli langasta (koko settiin n. 200g) ja koska kyseessä oli lahja, johon kuului myös Siili-lapaset, niin kuvasin yhdessä. Oikea väri on tummansininen, kameraa vaan en osannut säätää tallentamaan oikeaa väriä.
Katsotaan, saanko ensiviikolla enemmän myssyiltyä.

Hyvää viikonloppua!

keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Ensimmäiseni


Olenkohan viimeinen joka raportoi ekan piponsa? No, samapa tuo, kun ei suuria määriä tavoitteina ollutkaan. SisuGlitteriä ja Seiskaveikkaa yhdessä puikoilla 5,5. Malli löytyi Ravelrysta. Lisää tietoja ja höpötystä blogissani.

Yksi hys-hys valmis

Sain eilen päähäni tehdä pipon ja se valmistui tänään. Pääkalloja pitäisi neuloskennella, mutta miksi aina ne "pitäisi" jutut on niin tahmeaa??? Mutta siitä piposta ei nyt sen enempää, on hys-hys juttu tosiaan...

Niin ja vielä noista tunnisteista. Merkitkää postaukseen 1 valmis jos esittelette postauksessa yhden valmiin pipon, vaikka se olisi kolmas tai neljäs valmistunut päähine. Jos raportoitte kolmesta valmistuneesta piposta niin silloin tunnisteeksi 3 valmis jne... Helpottaa laskemista taas viikon päätteeksi.

Ja niitä arvontapalkintojakin "otan vastaan". Eli jos koet että olet halukas palkitsemaan jonkin tietyn teeman tekijöitä, niin ilmoita se :) Kirjaan tuonne sivupalkkiin. Palkinnot pysyvät luovuttajalla siihen asti kunnes palkinnon saaja on selvillä ja palkinnon luovuttaja sitten lähettää sen suoraan voittajalle. Koska itse täällä olen tehnyt kaikenlaista ja täällä kahden onnettaren ja yhden onnekkaan (vai mikä olisi oikea nimitys miespuoliselle onnettarelle??) voimin arvonnat suoritetaan, niin olen täysin jäävi osallistumaan arvontoihin :)

tiistai 13. tammikuuta 2009

Kolmas valmiina


Tänään valmistui sammakkopipo 21 v. esikoiselle. Hän sai valita sammakot vai pääkallot ja valitsi sammakot :). No, hän onkin aina ollut kiinnostunut matelijoista!
Lankana musta 7-veikka ja vihertävä Austermann Step, lankaa kului 44 g. Puikot 3.0 mm Addin pyöröt. Piposta kuvia myös blogissani.

maanantai 12. tammikuuta 2009

Mambo-lippis


Mambo-lippis Syksy-08 Novitasta.

lippis

Syksy-08 Novitasta.
Lankaa meni 157g. Kympin ja kasin koukut.

Enempi juttua ja kuvia blogissa. :)

Imitaatio BB:n Tiinan pipostaOhje löytyi Lauran blogista.

-Nna

Neljäs valmis

Perusmyssy Novita Ainosta:Speksejä blogissani.

No huhheijaa! :)

51!!! Siis tajuutteko?! Viiskytyks päähinettä tullut tällä viikolla valmiiksi (tai siis ainakin tällä viikolla raportoiduksi). Cheeses elikkäs juustot kun se on paljon! Käsittämättömän upea määrä. Vautsivau! Mitä upeampia teelmyksiä ja mitä hienoimmissa väreissä. Olen ihan otettu, ja arvatkaapa vaan kuinka käy pääkallotiskirättien ja -patalappujen... Taitaa jäädä neulomatta kun pipoja vaan pukkaisi puikoille.

(saatan vaikuttaa näin neljältä yöllä aika humalaiselta, mutta väsymystä se vaan on. Koitan tässä epätoivon vimmalla saada ulkoiselle kovalevylle tilaa varmuuskopioita varten)

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Valmistui toinenkin Calorimetry


Tän verran jäi lankaa kun molemmat pääpannat oli tytöille valmistunut. Ei paljoa!

Tässä molemmat takkutukkarimprenssat uusine hörhötyksineen.

Tuubi

Mun toinen pääasia tähän tempaukseen..

tube hat

..mustaa Novitan Woolia, 36g. Puikkoina nelosen bambut.
Ohjeena Dropsin Tube Hat. Ainaoikein-neuletta, ehkä tylsintä ikinä..

Sitten kolmatta puikoille..tai oikeestaan koukulle.. :)

Neljäs jo


Tässä esittelyssä neljäs pääasiani. Tämä on Novitan talvi 2008 lehdestä, kavennukset on modattu. Lankana seiskaveikan polkkaa. Äitille on tämä menossa samasta langasta neulottujen sukkien seuraksi. Lisää kuvia ja infoa täällä.

Eka valmiina


Sain tämän valmiiksi jo viime viikolla, mutta valmistujaisteni takia laitan kuvan vasta nyt.
Käytin tähän baskerihattuun petroolinväristä Ainoa. Muuten hattu on virkattu, mutta reuna on haarukkapitsillä.

Myssytrio valmis

Ahkerasti olen koko alkukuun tikutellut, mutta valmista ei ole tahtonut syntyä. Olen täällä vain ihaillut toisten valmiita pääasioita. Niitähän on runsaasti ja monenlaisia. Mutta lopussa kiitos seisoo, vai miten se vanha sanonta menikään, ja nyt minultakin tulee tässä kolme pääkappaletta.Saanen esitellä nämä lasten (1v, 2v ja 6v) myssyt täällä! Novita Woolista tehtyjä kaikki. Lisätietoja saat halutessasi Lankapirtistä!

Kaloreita laskemaan...


Calorimetry valmistui puikoilta eilen. Lankana kohtalaisen marinoitunutta Novitan 7 Veljestä Moniraitaa sinisenä. Tosin 7-veikka ja mun käsiala tuotti tytärten päihin sopivan version, mutta haitanneeko tuo... Toinen on jo puikoilla samasta langasta kun nuo tytöt nyt tykkäävät saada samanlaisia... Ja lankakin vaa'an mukaan riittäisi ja pari grammaa jäisikin... Taidan suoria neulomaan :)

Ja vuorokauden vaihtuessa lasketaan taas viikon aikana raportoidut pääasiat. Niitä taitaakin olla pitkälti päälle 20 kpl! Hieno määrä jokatapauksessa.