keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Yksi hys-hys valmis

Sain eilen päähäni tehdä pipon ja se valmistui tänään. Pääkalloja pitäisi neuloskennella, mutta miksi aina ne "pitäisi" jutut on niin tahmeaa??? Mutta siitä piposta ei nyt sen enempää, on hys-hys juttu tosiaan...

Niin ja vielä noista tunnisteista. Merkitkää postaukseen 1 valmis jos esittelette postauksessa yhden valmiin pipon, vaikka se olisi kolmas tai neljäs valmistunut päähine. Jos raportoitte kolmesta valmistuneesta piposta niin silloin tunnisteeksi 3 valmis jne... Helpottaa laskemista taas viikon päätteeksi.

Ja niitä arvontapalkintojakin "otan vastaan". Eli jos koet että olet halukas palkitsemaan jonkin tietyn teeman tekijöitä, niin ilmoita se :) Kirjaan tuonne sivupalkkiin. Palkinnot pysyvät luovuttajalla siihen asti kunnes palkinnon saaja on selvillä ja palkinnon luovuttaja sitten lähettää sen suoraan voittajalle. Koska itse täällä olen tehnyt kaikenlaista ja täällä kahden onnettaren ja yhden onnekkaan (vai mikä olisi oikea nimitys miespuoliselle onnettarelle??) voimin arvonnat suoritetaan, niin olen täysin jäävi osallistumaan arvontoihin :)

Ei kommentteja: