lauantai 30. tammikuuta 2010

Vielä kaksi sytomyssyä

Ehdinpäs neuloa tammikuun puolella vielä nämä Sytomyssykampanjaan menevät päähineet:

Amelia Earhart Aviator Cap on neulottu 3,5 mm puikolla reilusta 50 grammasta Novita Luxus Cottonia, koristeena pieni virkattu kukka Novita Bambusta. Ilmaisohje löytyy Ravelrystä tuolla mainitsemallani nimellä. Hauska ja helppo malli neuloa, takasaumasta tuli tosin ommellen vähän kova, toivottavasti ei hierrä eikä paina, muuten myssy on tosi pehmoinen.


Sininen myssy on omaa designia, mallineule on Kauneimmat neulemallit -kirjasta (nro 192). Alkuresori on neulottu 3,5 mm puikolla Novita Tennesseestä ja mallineuleosa 4 mm puikolla Novita Oliviasta, yhteensä lankaa taisi kulua noin 60 g.

Jos viikonlopun aikana en innostu neulomaan vielä yhtä myssyä, kokonaissaldoni Pääasioihin taitaa olla 13, mikä on kyllä paljon enemmän kuin alunperin kuvittelin. Sytomyssykampanja vain imaisi mukaansa!

perjantai 29. tammikuuta 2010

Kooste

Heipä hei! Tässä minun osuuteni tähän tempaukseen, eli kaksi hattua olen saanut aikaiseksi. Lisätiedot löytyvät blogistani täältä ja täältä.

torstai 28. tammikuuta 2010

Keltainen myssy

Vielä yksi myssy...

keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Lisää sytomyssyjä

Pari pipoa lisää sytomyssykeräykseen:

Pitsipipo omalla mallilla Cotton 8 Mayflower -puuvillalangasta 120 silmukalla ja 3 mm puikolla, langanmenekki noin 30 g. Mallineule on samantyyppinen kuin viime kevään Novitassa olleessa mohairmyssyssä.


Spiraalimyssy on neulottu Dizzy-ohjeella, tosin 112 silmukalla ja 3 mm puikolla Novitan Suvista, pikkuisen vajaa kerä kului lankaa. Hauska malli, vaatisi ehkä vielä kastelun silitäkseen kunnolla. Molemmissa mallipäänä on 3-vuotiaani, jolle nämä myssyt ovat vähän isoja, joten reilummankokoiseen päähänkin menevät mukavasti.

Puikoilla on valmistumassa vielä yksi sytomyssy Pääasioihin, senkin jälkeen taidan neuloa vielä pari. Olisihan se komeaa saada kymmenen saldo täyteen näitä hienoon tarkoitukseen meneviä päähineitä!

tiistai 26. tammikuuta 2010

Erilainen pipo

Mesi-pipo valmiina. Ihanan prinsessamainen, ehkä keväämmällä jollekin prinsessalle.

maanantai 25. tammikuuta 2010

Kukkamario


Kuopukselle käyttövaatetta. Mariomyssy kukkasella. Seitsemän veljestä, hatussa 5 mm puikot. Kukka Anna kaikkien kukkien kukkia -kirjan jouluruusu, 3,5 mm koukku. Langanmenekki 57 g.

Kolmas viikkoraportti

Aika on mennyt taas kuin siivillä, kunnolla koneelle ehtinyt ajatuksella istahtaa...

Mutta sainpa nyt kuitenkin laskettua tämän viikon saldon joka on seuraavanlainen (sulkeissa aiemmilta viikoilta kerätyt)


3 (8) kpl pipoja
0 (2) kpl läpällisiä päähineitä
3 (17) kpl sytomyssyä
2 (2) kpl vauvanmyssy

Tällä viikolla siis valmistui 8 pääasiaa ja kaikkineen olemme saaneet tehdyksi 37 päähinettä. Vähän näyttäisi tahti hiipuneen, mutta vielähän tässä on tämä viikko aikaa ottaa loppukiriä.