tiistai 18. tammikuuta 2011

Tusina täynnä tammikuussa
Krmh, juu, olen pipohullu. En niin hirveästi itse tykkää pipoja käyttää, mutta niiden neulominen ja virkkaaminen on sitten sitäkin lystimpää...=) Näin tammikuussa osallistun pipoillani kahteen tempaukseen: tänne Pääasioihin ja Ravelryssä lisäksi lätkään seonneiden Puck this! -ryhmän tammikuun Hat Trick eli Hattutempputempaukseen. Neljä hattutemppua on siis jo plakkarissa. Itse asiassa pipoja on jo 13 ja 14. on jo puikoilla... Hups!

Pipot ovat tässä valmistumisjärjestyksessä ylhäältä alaspäin ja aina oikealta vasemmalle. Ylärivissä virkattuja pipoja, sitten pari oikea-nurja-pintaneulepipoa ja yksi "vauvapalmikko"pipo. Kolmannessa rivissä lisää "vauvapalmikoita" ja "siansaparo"palmikoita, neljännessä yksi saparopipo ja kaksi raitapipoa. Nuo raidat neulotaan siis 1o, 1n ja kumpikin pystyraita omalla värillään. Ensimmäisen pipon kanssa sai taistella, mutta sitten tuo lankojen vaihto meni niin veriin, että jo neljäs tuommoinen pipo on puikoilla.

Saas nyt nähdä kauanko pipointoa piisaa - ainakin 15 päätin tehdä, että saan edellisen hattutempputulokseni (13 pipoa) ylitettyä - ja matkaa on siis enää puolitoista pipoa.

Ei kommentteja: